2012-04-24

DOĞAN KARDEŞ [1972.10.16] SAYI.42

 DOĞAN KARDEŞ
[1972.10.16] SAYI.42

3 yorum:

  1. Değerli mr.yer6 umarım seyahatin iyi geçmiştir hoş geldin ayağının tozu ile hemen başlamışsın sağol varol da evet bir da var link yok haberin olsun diye yazdım yoksa maksat dostluk muhabbet gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül muhabbet ister gerisi bahane hoş geldin hoşlar getirdin.
    serdary67

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi ki söyledin dostum. Yoksa farketmem uzun zaman alırdı. Kazara Mediafire klasörüme bakıp bu DK paylaşımının hiç indirilmediğini görene kadar zaman geçerdi, epey, Sağolasın...

      Bu arada, sehayat kötü geçti desem yeridir. Küçük bir tatil gözüyle baktığım yolculukta içim rahat etmedi hiç. Zira ben yollardayken Ankara'da kızılca kıyamet kopmuş, kum fırtınası çıkmış, etrafı tarumar etmiş. Biz de nasibimizi almışız... Evin çatısı hasar görmüş, uydu antenlerim dağılmış, bahçe çalı çırpı dolmuş. Uzakta olup da eli kolu bağlı kalmak çok canımı sıktı.. Dönünce onlarla da uğraşmam gerekti, netekim..

      Sil
  2. Çok üzüldüm umarım kısa zamanda zararını telafi edecek parayı kazanısın ne kadar can desek de mal da canın yongasıdır.
    serdary67

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...