2013-11-22

Milliyet Çocuk 1975 - 141


Milliyet Çocuk
Cilt 09 - Sayı 141
[1975.06.18]

Kaptan Erik "İspanyol Paça" modasının öncüsü müymüş ne?! :)

Milliyet Çocuk orta sayfalarındaki abonelik işlemleriyle ilgili tanıtımları kaldırınca Pembe Panter de tekrar yer bulmuş kendine... 

2 yorum:

  1. Çocukken o paçalı tipte pantolonum vardı.Böyle bol sanki yerleri silmek içinmiş gibi olan pantolonlardan sen yazınca hatırladım.Birde kaygısızlar persuaders vardı birde komiser colombo vardı yani vardı allah vardı.Ne çok güzellik yaşamışız ne çok şeyi sığdırmışız o zamanlara gerçi çok param benim çocukluğumda hiç olmadı öyle herşeyi alabileceğim bir çocukluk yaşamadım.Ama yaşamışım şimdi bugün bunu anlıyorum.Şimdiki çocukların halini gördükçe.Çünkü şimdilerde çocuk yok sadece yarış atı gibi dershanelere giden illa çok paralı bir medlek isteyen ana babaların elinde harap olan bir nesil görüyorum ve acıyorum oçocuklara çünkü çocuklukları ile ilgili gerçekten güzel anıları olmayacak bizim gibi.
    serdary67

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka bir zamanın insanlarıyız biz. Bir çok şeye tanık olduk. İhtilallere, savaşlara, karşı devrimlere... Ama yokluk içinde zenginlik yaşama şansımız da oldu. Zira ufak şeylerden mutlu olmak gibi büyük bir erdeme sahip bir toplumun çocuklarıydık.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...